Terug

Volg Hart van Nederland

Schutter Roosendaal die op klaarlichte dag in het rond schoot is bekende van politie

112

8 mrt 2023, 12:03

De man die vorige week vrijdag op klaarlichte dag het vuur opende in de Philipslaan in Roosendaal is een bekende van de politie. Het gaat om een 32-jarige man uit Breda. De politie heeft beelden van de verdachte gedeeld in de hoop hem zo snel mogelijk te kunnen aanhouden. Bij de schietpartij raakte een 19-jarige man gewond.

De schietpartij vond vorige week vrijdag rond 16.15 uur plaats. Het hele incident werd gefilmd door een buurtbewoner die ineengedoken achter zijn raam zat. Op de beelden is te zien hoe midden op straat een ruzie ontstaat tussen meerdere mannen. Een van hen pakt een vuurwapen en lost drie schoten. Een 19-jarige man raakt daarbij gewond. Hij wordt in zijn zij geraakt.

Bekijk de beelden hieronder:

Heftige beelden van schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal
0:46
Heftige beelden van schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal

Bekende van de politie

De schutter gaat er daarna in een zwarte auto vandoor. De politie startte direct na de schietpartij een klopjacht op de dader, maar hij werd niet meer gevonden. Inmiddels heeft de recherche een sterk vermoeden wie de mogelijke schutter is. Het gaat om een 32-jarige man uit Breda, die oorspronkelijk uit Roosendaal komt. De man is een bekende van de politie.

Nog dezelfde avond kreeg de politie signalen binnen dat de man zich schuilhield in een woning in Sint Willibrord. Een arrestatieteam is daarop de woning binnengevallen, maar trof niemand aan. De recherche roept daarom nu de hulp van het publiek in bij het opsporen van de schutter en deelt een foto van de schietpartij waarop hij met een vuurwapen te zien is.

Informatie

Mensen die weten waar de schutter verblijft of meer informatie hebben over de schietpartij, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0900-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.