Terug

Volg Hart van Nederland

Inzittenden auto opgepakt na schieten op medeweggebruiker op snelweg

Inzittenden auto opgepakt na schieten op medeweggebruiker op snelweg

112

23 apr 2022, 12:39

De politie heeft zaterdagochtend op de N280 in Roermond een man en een vrouw in een auto met Duits kenteken opgepakt. De man zou kort daarvoor op de A73 bij Horst op een andere automobilist hebben geschoten, waardoor deze man lichtgewond raakte.

Volgens een woordvoerster van de politie ging het vermoedelijk om een uit de hand gelopen verkeersruzie. Daarbij zou de man in de auto met het Duitse kenteken vanaf korte afstand op de ander hebben geschoten.

Klemgereden

Op basis van het signalement wist de politie de Duitse auto snel te traceren. In Roermond werd de auto op de N280 door een aantal patrouillewagens van de politie klemgereden. Beide inzittenden werden in de boeien geslagen.

Het slachtoffer deed aangifte op het politiebureau. De politie zoekt nog uit wat er precies is gebeurd en waarmee is geschoten.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.