Terug

Volg Hart van Nederland

Ruim dertig woningen ontruimd na brand in Arnhem

112

31 mrt 2023, 06:22

Vanwege rookontwikkeling door een brand in een garagebox zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 32 woningen ontruimd aan de Weverstraat in Arnhem. Vier omwonenden meldden zich met klachten bij het ambulancepersoneel, één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd in verband met rookinhalatie. Rond middernacht gaf de brandweer het sein brand meester. De omliggende woningen werden daarna geventileerd en de brandweer verricht metingen. Voor de bewoners is in samenwerking met de gemeente voor tijdelijke opvang gezorgd, de brandweer verwacht dat zij vannacht weer naar huis kunnen.

ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.