Terug

Volg Hart van Nederland

Rondweg Breda staat onder water door forse lekkage

112

12 feb 2023, 15:05

Meerdere straten zijn zondagmiddag in Breda onder water gelopen. De Arduinstraat, Kapittelweg, Nieuwe Kadijk en Charles Petitweg zijn sinds 12.00 uur bedekt met een flinke laag water. Storingsmonteurs van Brabant Water proberen de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, meldt BNdeStem.

Wie zondagmiddag over de rondweg loopt, haalt zeker een nat voetje. De weg is voor zo’n 300 tot 400 meter ondergelopen met een dikke laag water. De rijbanen richting de A16 zijn wel gewoon geopend. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer te begeleiden.

Bruin water

Mensen die in de buurt van de getroffen wegen wonen, hebben kans bruin of troebel water uit de kraan te krijgen. Buurtbewoners wordt geadviseerd de kraan eerst goed door te laten lopen, voordat er van het water gebruik wordt gemaakt.

Volgens Waterstoring.nl moet de storing rond 16.30 uur zijn verholpen.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.