Terug

Volg Hart van Nederland

Rijstrook A58 na uren weer open na afsluiting om dodelijke aanrijding met vrachtwagen

Rijstrook A58 na uren weer open na afsluiting om dodelijke aanrijding met vrachtwagen

112

17 feb 2023, 22:32

Even voor 22.00 uur is een rijstrook van de snelweg A58 richting Eindhoven weer vrijgegeven voor verkeer. De weg was sinds vrijdagmiddag urenlang dicht vanwege herstelwerkzaamheden na een ongeval.

Door het ongeval is een 68-jarige man uit België om het leven gekomen doordat hij werd aangereden door een vrachtwagen. De 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hongarije is aangehouden, meldt de politie.

De ravage op de weg was groot, is te zien in onderstaande video:

De bestuurder van de auto kwam om het leven nadat hij op de vluchtstrook stil was gaan staan en was uitgestapt. Hij werd geraakt toen hij bij de aanhanger achter zijn auto stond. De chauffeur van de truck kwam met de schrik vrij, evenals de vrouw die in hetzelfde voertuig als het slachtoffer zat.

Rond middernacht verwacht Rijkswaterstaat helemaal klaar te zijn met de laatste herstelwerkzaamheden.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.