Terug

Volg Hart van Nederland

Ravage na explosie Rotterdam, ruiten door heel de straat gesneuveld

112

28 dec 2022, 07:36

Na een explosie in een portiek aan de Hondiusstraat in Rotterdam is in de nacht van dinsdag op woensdag een enorme ravage ontstaan. Op de stoep voor het pand ligt een grote hoeveelheid puin, in heel de straat zijn door de klap ruiten gesneuveld.

Korte tijd was er enige rookontwikkeling. Bij het voorval raakte niemand gewond en volgens de politie was het niet nodig om woningen te ontruimen. Vooral het portiek heeft enorm veel schade heeft opgelopen.

De tekst gaat verder onder de tweet:

De Forensische Opsporingsdienst en het Team Explosieven Verkenning van de politie doen onderzoek. Ook Bouw en Woningtoezicht van de gemeente gaat de situatie te beoordelen.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.