Terug

Volg Hart van Nederland

Politiewagen slaat over de kop na botsing: twee agenten gewond

112

3 feb 2023, 09:32

Een politiewagen met daarin twee agenten snelde vrijdagochtend in Amersfoort naar een melding, maar kwam daar nooit aan. Op de Radiumweg zag een automobilist de politieauto over het hoofd, met een botsing tot gevolg. De klap was zodanig dat het politievoertuig over de kop sloeg en op zijn zijkant midden op de weg belandde.

In de wagen zaten twee agenten, beiden raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

Weg afgesloten

De weg ligt bezaaid met brokstukken. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Er is een behoorlijke file ontstaan omdat de N199 is afgesloten.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.