Terug

Volg Hart van Nederland

Politiewagen crasht in schuur tijdens achtervolging bij Lekdijk

Politiewagen crasht in schuur tijdens achtervolging bij Lekdijk

112

16 apr 2022, 08:23

Een politieavond is vrijdagavond tijdens een achtervolging bij de Lekdijk bij Everdingen hard gecrasht. De auto schoot rechtdoor over een T-splitsing en crashte in een schuur.

Een correspondent ter plaatse meldt aan Hart van Nederland dat de politieauto vermoedelijk op de Graaf Huibertlaan in de richting van de Lekdijk. Vlakbij de dijk is een T-splitsing, waar de politiewagen rechtdoor is geschoten. Het voertuig reed in volle vaart de schuur in. Deze bleek zo ernstig beschadigd dat de brandweer het bouwwerk moest stutten.

Eén persoon naar het ziekenhuis

In ieder geval één agent raakte gewond bij de crash. Een traumahelikopter en ambulance rukten uit, maar de helikopter bleek uiteindelijk niet nodig. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis, het is niet duidelijk of dit de gewonde agent was.

Het is nog niet duidelijk of de auto die werd achtervolgd ook is gecrasht, of is ontkomen. Volgens onze correspondent cirkelde een politiehelikopter boven de omgeving waar het ongeluk gebeurde.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.