Terug

Volg Hart van Nederland

Politieagenten verwijderen asielzoekers hardhandig bij station Emmen: hond ingezet en wapenstok gebruikt

Politieagenten verwijderen asielzoekers hardhandig bij station Emmen: hond ingezet en wapenstok gebruikt

112

31 okt 2022, 21:16

De politie heeft maandagavond hardhandig een groep asielzoekers verwijderd bij station Emmen. De groep mannen zouden daar voor overlast hebben gezorgd. Het was niet de eerste keer vandaag dat de politie moest uitrukken voor overlastgevende asielzoekers rond het station.

Eerder op de avond werd een asielzoeker in de boeien geslagen vanwege het uiten van verschillende bedreigingen. Ook zou hij betrokken zijn bij een vechtpartij. Toen het later op de avond weer raak was trad de politie met meerdere eenheden hard op. Zo werd er een politiehond ingezet en een wapenstok gebruikt. Het is nog niet duidelijk waarom de politie voor de tweede keer moest optreden.

Vaker onrustig

Het is vaker onrustig rondom en op het station. Vorig jaar riepen buschauffeurs in Emmen op om iets te doen tegen de vernielingen, intimidatie, bedreigingen en fysiek geweld die de beroepschauffeurs over zich heen krijgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.