Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt doorrijder na zwaar ongeluk Den Haag, onderzoek naar brandende auto

112

3 okt 2022, 06:59

Een fietser is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval waarbij een auto was betrokken op de Dierenselaan in Den Haag. De auto ging er na het ongeval rond 22.00 uur direct vandoor, meldt de politie.

Het slachtoffer bleef zwaargewond en hulpeloos achter. De toegesnelde ambulance was snel ter plaatse. De gewonde persoon is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets van het slachtoffer is door de klap onder een geparkeerde voertuig geschoven.

Vermoedelijke vluchtauto brandend gevonden

In de zoektocht naar de vluchtende bestuurder en het voertuig werd de politie een kwartier later op de hoogste gesteld van een brandende personenauto op de Beekbergenstraat, vlakbij de Dierenselaan. Vermoedelijk is dit de auto die betrokken is geweest bij het ongeluk. Volgens een correspondent is de zichtbare schade van het ongeluk nog te zien op de motorkap van de auto.

De brandweer kon de brand snel blussen en de politie doet ter plaatse onderzoek. De straat is afgezet met lint en de politie heeft een Plaats Delict gemaakt. Ook zijn er verklaringen opgenomen van buurtbewoners. De politie kan bevestigen dat er onderzoek gedaan wordt naar de gevonden wagen maar kan verder nog niets vertellen.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.