Terug

Volg Hart van Nederland

Politie deelt beelden daders al één dag na gewelddadige overval: 'Zeer uitzonderlijk'

Politie deelt beelden daders al één dag na gewelddadige overval: 'Zeer uitzonderlijk'

112

16 sep 2022, 13:05

De politie heeft donderdagavond beelden gedeeld van drie verdachten van een gewelddadige woningoverval in Den Haag. Eén van de slachtoffers is met een hoofdgewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De drie mannen hebben afgelopen woensdag een woning aan de Stavangerstraat in Den Haag overvallen. Hoewel er normaal gesproken wat tijd zit tussen de daad en het publiceren van beelden, zijn de beelden van de verdachten van deze overval al na slechts één dag naar buiten gebracht.

"Dat is inderdaad bijzonder," vertelt een woordvoerder van de politie tegen Hart van Nederland. Waarom de beelden zo snel zijn gepubliceerd, wil de woordvoerder niet zeggen. "Het is zeer uitzonderlijk. Hier is in samenspraak met het Openbaar Ministerie voor gekozen."

Er is nog niemand aangehouden. "Het onderzoek is nog in volle gang", laat de politie weten. Hoe het met het gewonde slachtoffer is, is niet bekend. Wie (een van) de drie mannen ziet, wordt verzocht hen niet te benaderen, maar contact op te nemen met de politie.

Beeld: Politie.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.