Terug

Volg Hart van Nederland

Politie onderzoekt lichaam in Zeeuwse Koewacht en houdt rekening met misdrijf

112

21 mrt 2023, 17:45

De politie is al uren bezig met het onderzoek naar de overleden persoon die dinsdagochtend is aangetroffen in het Zeeuwse Koewacht. Het blijkt nu te gaan om een vrouw en 'er wordt sterk rekening gehouden met een misdrijf.' Dat laat de politie weten aan Hart van Nederland.

Het lichaam werd dinsdagochtend gevonden op straat door een voorbijganger, bij de Emmabaan, in de buurt van een elektriciteitshuisje bij de kruising met de Bosbreeklaan. De vrouw was al overleden toen ze werd gevonden. Er werd de hele dag uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij werd onder andere een drone ingezet voor het maken van overzichtsfoto's van de omgeving.

Onderzoek volop bezig

Medewerkers van de Forensische Opsporingsdienst hielden een sporenonderzoek en de vindplaats is ingemeten met behulp van speciale 3D-apparatuur, meldt een correspondent ter plaatse.

De politie is vooral op zoek naar mensen die in de omgeving van de Emmabaan iets verdachts hebben gezien of camerabeelden van de omgeving hebben, maar nog geen contact met de politie hebben gehad.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.