Terug

Volg Hart van Nederland

Politie vraagt burgers om hulp in onderzoek naar overleden vrouw Koewacht

112

23 mrt 2023, 13:38

De politie roept de hulp van het publiek in om meer zicht te krijgen op de omstandigheden rond het overlijden van de vrouw die dinsdag dood werd aangetroffen bij de Emmabaan in Koewacht. De doodsoorzaak is nog altijd niet bekend, maar volgens de politie wordt nog steeds sterk rekening gehouden met een misdrijf.

Het lichaam werd dinsdagochtend gevonden op straat door een voorbijganger, bij de Emmabaan, in de buurt van een elektriciteitshuisje bij de kruising met de Bosbreeklaan. De vrouw was al overleden toen ze werd gevonden. Er werd de hele dag uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij werd onder andere een drone ingezet voor het maken van overzichtsfoto's van de omgeving.

Lichtkranten

In de hoop op tips heeft de politie donderdagochtend langs de Emmabaan in Koewacht lichtkranten geplaatst. Getuigen die mogelijk iets hebben gehoord of gezien worden daarmee opgeroepen om contact op te nemen met de politie. Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Politie vraagt burgers om hulp in onderzoek overleden vrouw Koewacht
1:07
Politie vraagt burgers om hulp in onderzoek overleden vrouw Koewacht

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.