Terug

Volg Hart van Nederland

Politie maakt zich grote zorgen over vrouw die mogelijk is ontvoerd in Eindhoven

Politie maakt zich grote zorgen over vrouw die mogelijk is ontvoerd in Eindhoven

112

11 feb 2023, 17:19

Een vrouw is vrijdagavond mogelijk ontvoerd in Eindhoven. De politie maakt zich grote zorgen. De vrouw lijkt tegen haar zin te zijn meegenomen in een blauwe Citroen C2 in de omgeving van het Stationsplein.

Getuigen hebben tegen de politie verteld dat de vrouw rond 18.10 uur door drie mannen hardhandig in een auto werd geduwd. Dat zou zijn gebeurd na een ruzie met een van die drie mannen. De ruzie vond plaats in de buurt van een bioscoop aan de Dommelstraat.

"Het is nog niet duidelijk wat er gisteren precies is gebeurd", zegt de politie. "Ook is nog niet duidelijk wie de vrouw is, hoe het met haar gaat én waar zij zich op dit moment bevindt."

De politie zoekt getuigen die hebben gezien wat er vrijdagavond is gebeurd of die meer over de auto kunnen vertellen. De auto stond volgens de politie geparkeerd achter de VVV aan het 18 Septemberplein. Daarvandaan zou de auto rechtsaf de Vestdijktunnel in zijn gereden om vervolgens door te rijden richting de Neckerspoel.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.