Terug

Volg Hart van Nederland

Politie leent scooter voor aanhouding, kan eigenaar daarna niet meer vinden

Politie leent scooter voor aanhouding, kan eigenaar daarna niet meer vinden

112

27 feb 2023, 20:48

Even je scooter uitlenen aan agenten om hen te helpen in een achtervolging, maar daarna zie je je scooter niet meer terug. Het overkwam een inwoner uit Den Haag. De politie vergat de gegevens van de eigenaar van de scooter te noteren, en is nu op zoek naar diegene.

Politie Basisteam Beresteinlaan in Den Haag kreeg vorige week dinsdag een melding van een aanranding bij De Uithof. Op Facebook schrijft de politie dat ze de laatste weken vaker dergelijke meldingen heeft gekregen. Met meerdere eenheden gingen agenten ter plaatse. Om de dader snel te pakken, was het echter nodig een scooter van een voorbijganger te lenen.

Hectiek

Het bleek de uitkomst, want met behulp van de scooter kon de dader worden aangehouden. In de hectiek van het moment heeft de politie alleen niet de gegevens van de eigenaar kunnen noteren. De eenheid vraagt diegene zich nu te melden, zodat hij of zij de scooter terug kan krijgen. Daarnaast lijkt de eigenaar ook te kunnen rekenen op een kleine gift. "Een bedankje is zeker op zijn plaats", schrijft de politie in het Facebookbericht.

Beeld: Politie Basisteam Beresteinlaan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.