Terug

Volg Hart van Nederland

Politie krijgt ruim tweehonderd tips over voortvluchtige 'Lucky'

112

7 feb 2023, 21:17

Ruim tweehonderd tips zijn bij de politie binnengekomen over de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht op zaterdag 21 januari. Dit meldt Opsporing Verzocht dinsdagavond.

De politie zoekt nog naar de voortvluchtige Minh Nghia Vuong, die verdacht wordt van moord en poging tot moord. Een 66-jarige vrouw overleed door de schietpartij, haar 38-jarige dochter raakte zwaargewond.

Beloning van 30.000 euro

De verdachte is de ex-partner van de gewonde Rotterdamse vrouw. Eerder maakte het Openbaar Ministerie bekend een beloning uit te loven van 30.000 euro voor de tip die leidt tot zijn aanhouding. Toch is hij nog niet opgespoord. De politie vermoedt dat de verdachte, met de bijnaam 'Lucky', contact zoekt met mensen in zijn netwerk "om zo te voorzien in zaken als onderdak, eten en middelen om uit het zicht van de politie te blijven".

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.