Terug

Volg Hart van Nederland

Politie deelt eerste beelden van verdachten zware mishandeling op station Bijlmer Arena

Politie deelt eerste beelden van verdachten zware mishandeling op station Bijlmer Arena

112

7 mei 2023, 10:38

De politie heeft de eerste beelden van de zware mishandeling bij station Bijlmer Arena gedeeld. De gefilmde verdachten worden nu nog door de politie onherkenbaar vertoond, maar als zij zich niet melden zullen deze beelden binnenkort wel herkenbaar gedeeld.

Beelden van de heftige mishandeling van afgelopen vrijdag gaan rond op sociale media. De politie verzocht eerder om te stoppen met het delen van de video. Op beelden die rondgaan is te zien hoe een jongen door een grote groep jongeren wordt geschopt, geslagen en uiteindelijk op het spoor geduwd bij station Amsterdam Bijlmer Arena. Na het incident is het slachtoffer niet aangetroffen en is het nog onduidelijk hoe het met hem gaat.

Herkenbaar

Volgens de politie staan de verdachten goed herkenbaar op beeld, maar krijgen de (vermoedelijk nog jonge) verdachten eerst de kans om zich te melden. De politie roept verdachten op om zich dan ook zo snel mogelijk te melden. "Ben jij op deze afbeeldingen te zien? Meld je dan bij ons", aldus de politie.

Deze oproep geldt ook voor de mishandelde jongen die tegen het hoofd werd geschopt. "We willen hem graag spreken, natuurlijk voor ons strafrechtelijk onderzoek maar zeker ook omdat we niet weten of dit slachtoffer medische zorg heeft gekregen", aldus de politiewoordvoerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.