Terug

Volg Hart van Nederland

Politie arresteert twee verdachten na schietpartij in Roosendaal

112

21 mrt 2023, 16:24

Een speciaal politieteam heeft dinsdagochtend twee verdachten aangehouden naar aanleiding van de schietpartij in Roosendaal. Beide mannen zouden betrokken zijn geweest bij het schietincident aan de Philipslaan op vrijdagmiddag 3 maart, meldt de politie dinsdag.

Op een adres in Roosendaal en Sint Willebrord werden de mannen van 19 en 35 jaar oud opgepakt. De zaak wordt verder onderzocht en de verdachten worden op een later moment gehoord.

De beelden van de schietpartij gingen al snel rond op social media:

Heftige beelden van schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal
0:46
Heftige beelden van schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal

Hoofdverdachte nog spoorloos

De hoofdverdachte in deze zaak is nog voortvluchtig. Het gaat om een 32-jarige Bredase man, die oorspronkelijk uit Roosendaal komt. De man is een bekende van de politie. Na de schietpartij startte de politie direct een klopjacht naar de dader, maar die is dus nog steeds spoorloos.

De politie verzoekt mensen met informatie over de verblijfplaats van de hoofdverdachte contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0900-7000.

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.