Terug

Volg Hart van Nederland

Persoon gewond na steekpartij bij winkelcentrum Middelburg

112

14 sep 2022, 08:15

Bij een steekpartij aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt. Drie mensen, die elkaar kennen uit het azc, zouden voorafgaand aan de steekpartij ruzie met elkaar hebben gehad. Er is één verdachte aangehouden.

De steekpartij vond rond 20.00 uur plaats in de buurt van winkelcentrum TREF. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het gebied voor de ingang van het winkelcentrum werd tijdelijk afgezet voor politieonderzoek.

Eén persoon raakte bij de steekpartij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond werd bij het azc in Middelburg een verdachte aangehouden. Volgens de politie is hij zelf ook gewond geraakt. Reden voor de steekpartij zou een ruzie over drank zijn geweest.

Onrustig

Na de steekpartij bleef het nog een tijdje onrustig in de buurt van het winkelcentrum. De politie moest twee groepen uit elkaar houden die naar elkaar stonden te schreeuwen.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.