Terug

Volg Hart van Nederland

Peperdure Lamborghini in beslag genomen na dollemansrit over snelweg

Peperdure Lamborghini in beslag genomen na dollemansrit over snelweg

112

25 sep 2022, 09:12

Een 32-jarige automobilist uit Zeewolde is zijn rijbewijs kwijt na een nachtelijke scheurpartij op de A28 in Drenthe. De politie plukte hem van de snelweg nadat hij met zijn Lamborghini Huracán een topsnelheid van liefst 250 kilometer per uur haalde.

Agenten zagen de bestuurder bijna dubbel de toegestane snelheid rijden op de A28 tussen Assen en Beilen. Omdat de snelheidsduivel zijn rijbewijs niet bij zich had, heeft de politie de peperdure sportwagen in beslag genomen.

Bij het inleveren van zijn papieren, krijgt de chauffeur zijn autosleutels terug. De officier van justitie zal vervolgens beslissen over de straf.

Beeld: Politie Team Verkeer NN/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.