Terug

Volg Hart van Nederland

Overvaller slaat ruit juwelier in met moker en vlucht met sieraden

112

2 feb 2023, 17:39

Een man heeft donderdagmiddag met een grote voorhamer een overval gepleegd op een juwelier in Schiedam. De in het zwart geklede overvaller sloeg de ruit in de vitrine kapot en ging er met een onbekende hoeveelheid sieraden vandoor. De hamer bleef achter in de etalage.

De overval vond op klaarlichte dag plaats in het overdekte winkelcentrum Passage. Volgens een politiewoordvoerder is hierbij niemand gewond geraakt. De politie is op zoek naar één verdachte die er te voet vandoor ging. Hij droeg een zwarte jas, sjaal, muts en schoenen.

Volgens een woordvoerder is de politie meteen een onderzoek gestart, waarbij meerdere getuigen zijn ondervraagd. Camerabeelden en tips zijn nog van harte welkom, meldt de politie op Twitter.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.