Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden persoon gevonden op strandbedje in Scheveningen

Overleden persoon gevonden op strandbedje in Scheveningen

112

18 juli 2022, 18:28

Op het strand van Scheveningen is maandagmiddag een persoon overleden. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Volgens een politiewoordvoerder gaat het 'zeer waarschijnlijk' om een natuurlijke dood.

De persoon werd gevonden op een strandbedje op het Scheveningse strand. De politie kreeg eerder op de dag een melding en heeft eenmaal ter plaatse geconstateerd dat het waarschijnlijk om een natuurlijke dood ging. Over de identiteit van de overleden persoon is (vooralsnog) niets bekend.

Of de hoge temperaturen iets te maken hebben met het overlijden, durfde de woordvoerder niet te zeggen. "Dat is speculeren, maar dat zou heel goed kunnen. Het is warm en er waren veel mensen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.