Terug

Volg Hart van Nederland

Oud-Ajacied Tarik O. misbruikte eigen dochtertje

Oud-Ajacied Tarik O. misbruikte eigen dochtertje

112

21 nov 2023, 16:39

De 49-jarige oud-voetballer Tarik O. is in Spanje veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf voor misbruik van zijn eigen dochter.

Dat meldt de Telegraaf op basis van een recent vonnis van de rechtbank in de Spaanse kustplaats Marbella. Volgens de rechters kroop O. in 2011 bij zijn dochtertje in bed, om haar op intieme plekken te betasten en aan te randen.

Jaarlijks krijgen duizenden vrouwen en mannen te maken met seksueel overschrijdend gedrag. Als het misbruik binnen de familie is, maakt dat het nog lastiger om erover te praten.

Melissa jarenlang misbruikt door haar opa: 'Verkracht worden is erg, niet geloofd worden misschien nog wel erger'
1:58
Melissa jarenlang misbruikt door haar opa: 'Verkracht worden is erg, niet geloofd worden misschien nog wel erger'

Contactverbod

O. gaat voor 2,5 jaar de cel in. Daarna staat hij nog ruim vier jaar onder toezicht van de Spaanse autoriteiten. Vervolgens mag hij tien jaar lang niet in Spanje komen. Ook heeft hij een contactverbod gekregen, om te voorkomen dat hij in de directe omgeving van zijn dochter komt.

De Nederlands-Marokkaanse O. begon zijn voetbalcarrière bij Ajax, als oogappel van Johan Cruijff. De middenvelder maakte als jong talent de Champions League-winst van 1995 mee. Hij brak nooit definitief door in Amsterdam en stapte over naar Sevilla. Vervolgens kwam hij uit voor Nagoya Grampus Eight, Sedan, Consadole Sapporo en als laatst ADO Den Haag. Na zijn carrière raakte hij vaker in opspraak, bijvoorbeeld door het achterover drukken van kostbare camera-apparatuur.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.