Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen met fruit kantelt op A6, ernstig ongeluk met zwaargewonden in file erachter

112

4 jan 2023, 18:10

Bij een ongeval met meerdere auto's op de A6 bij de Friese plaats Lemmer is een nog onbekend aantal mensen gewond geraakt, van wie sommige ernstig, meldt de politie. Volgens Rijkswaterstaat gebeurde het ongeluk in een file die was ontstaan door een gekantelde vrachtwagen.

Het ongeval vond rond 17.00 uur plaats. Het verkeer wordt omgeleid. Een politiewoordvoerder kon rond 21.30 uur nog niks kwijt over hoeveel gewonden het precies zijn en wat hun huidige toestand is.

Een deel van de lading van de gekantelde vrachtwagen, sinaasappels en meloenen, is op de weg beland. De verwachting van Rijkswaterstaat is dat de weg pas na middernacht vrijgegeven kan worden.

A6 Richting Joure Afgesloten Noordernieuws

A6 Richting Joure Afgesloten Noordernieuws

ANP

Beeld: Jaring Rispens en Noordernieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.