Terug

Volg Hart van Nederland

Omstanders overmeesteren man in badjas bij overval op snackbar Apeldoorn

112

9 okt 2022, 21:02

Een bizar tafereel heeft zich zondagavond afgespeeld in een snackbar aan de Snijdersplaats in Apeldoorn. Mensen die stonden te wachten op hun patatje en snack werden getrakteerd op een bijzonder schouwspel. Een man in een badjas en gewapend met een mes probeerde de tent te overvallen.

Winkelpersoneel van cafetaria De Gildehof en de aanwezige klanten dachten dat het eerst om een grap ging toen de man naar binnenliep in zijn blauwe badjas en een rood duivelsmasker. Maar het lachen verging ze snel toen ze het mes zagen.

Tegenwerken

Nog voordat hij naar de kassa toe kon lopen werd hij al tegengewerkt door het winkelpersoneel. Hij probeerde over de toonbank te springen maar een medewerker hield hem tegen. Een andere werknemer probeerde de man op afstand te houden door het frituurmandje in het hete vet te dompelen er vervolgens naar de man toe te gooien. De overvaller kon uiteindelijk naar de grond toe worden gewerkt nadat enkele klanten ingrepen.

De toegesnelde politie kon de overvaller daarna makkelijk aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het is niet duidelijk wat de man mankeerde en waarom hij een badjas en duivelsmasker droeg.

Op verzoek van de politie houdt de snackbar voor de rest van de avond hun deuren gesloten. Ondanks de overvalpoging bezorgen ze nog wel.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.