Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse Kelly getuige van schietpartij in Marbella: 'Meisje naast mij werd in haar kont geschoten'

Nederlandse Kelly getuige van schietpartij in Marbella: 'Meisje naast mij werd in haar kont geschoten'

112

18 juli 2022, 11:47

De Nederlandse influencer en Love Island-deelnemer Kelly van der Minne vermaakte zich zondagnacht allerbest in de Opium Beach Club in het Spaanse Marbella, maar al snel sloeg de sfeer om. Er ontstond ruzie tussen een aantal mensen, waar al snel vuur- en steekwapens aan te pas kwamen. Een vrouw naast Kelly werd neergeschoten, deelt de influencer aangeslagen in haar instagramstories.

De paniek binnen de club was enorm, mensen probeerden weg te komen en vielen over elkaar heen. Kelly zelf heeft tien minuten in doodsangst op de grond gelegen, hopend dat ze zou overleven. "Het was gestoord", zegt ze in shock nadat ze heelhuids de club wist te verlaten. "Een meisje naast mij werd in haar kont geschoten, er was een ruzie. Hoe gebeurt zoiets?"

Vijf gewonden

Vijf mensen raakten gewond, één jonge vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, melden Spaanse media. Of dat het meisje was waar Kelly over spreekt, is onbekend. De vermoedelijke schutter ligt ook in het ziekenhuis. Kelly hoopt dat de dader een levenslange gevangenisstraf krijgt. "Je kan niet zomaar iemands leven nemen!"

Beeld: via Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.