Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlander (58) aangereden en voor dood achtergelaten in België, bestuurder rijdt door

Nederlander (58) aangereden en voor dood achtergelaten in België, bestuurder rijdt door

112

16 apr 2023, 17:04

Een 58-jarige Nederlander is zondagmorgen dood aangetroffen op een straat in het Belgische Molenbeersel, vlak over de grens bij Weert. Het onderzoek naar de doodsoorzaak is nog in volle gang maar vermoedelijk is de man aangereden en voor dood achtergelaten. De bestuurder van de auto is vervolgens doorgereden.

De man werd rond 04.00 uur gevonden op de Weertersteenweg. Het slachtoffer lag op de rijstrook bij het inrijden van het centrum van Molenbeersel, vanuit de richting van Kinrooi. Omwonenden verklaren tegenover HLN weinig tot niets te hebben gehoord. "Toen ik rond 4 uur naar het toilet ging, heb ik wel een paar deuren horen klatsen. Dat vond ik niet meteen vreemd. De rolluiken zijn naar beneden en ik ben niet gaan kijken”, vertelt een vrouw uit de buurt.

Reanimatie

Volgens Belgische media had het slachtoffer een evenement bezocht in de buurt. Toen de man werd gevonden hebben de hulpdiensten nog geprobeerd om het te reanimeren. Dat mocht niet meer baten.

De politie in België onderzoekt de zaak. De vluchtauto en de bestuurder zijn nog niet gevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.