Terug

Volg Hart van Nederland

Muntgelddieven slaan toe bij melktap-automaat, mogelijk meer boeren slachtoffer

112

20 feb 2023, 08:44

Drie mannen zijn afgelopen zaterdag aangehouden op verdenking van diefstal van muntgeld uit een melktap-automaat in het Utrechtse De Hoef. Vermoedelijk hebben de verdachten ook bij boeren in de omgeving toegeslagen.

Een boer betrapte de dieven rond 22.10 uur op heterdaad. Hij besloot de daders achterna te rijden en de politie in te schakelen. Uiteindelijk raakte de melder de auto met de verdachten kwijt in Wilnis, maar niet veel later zagen de agenten het voertuig op de N212 rijden en hielden ze de wagen staande.

Overal munten

Tijdens het doorzoeken van de auto vonden de agenten een grote hoeveelheid muntgeld in de middenconsole. Bovendien had een van de verdachten munten in zijn broekzakken en lag er naast hem nog een hoopje op de grond. De politie vermoedt dat de mannen ook op andere plekken in De Hoef en omgeving hebben toegeslagen, gezien de grote hoeveelheid geld die ze bij zich hadden.

De politie roept mogelijke getuigen en andere slachtoffers op om zich te melden voor het doen van aangifte. Het is niet bekend hoeveel geld er precies is buitgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.