Terug

Volg Hart van Nederland

Motorrijder (21) overlijdt tijdens proefrit dag na halen rijbewijs

112

29 apr 2022, 17:33

Bij een ongeluk op de Varsseveldseweg in Doetinchem is vrijdagmiddag een 21-jarige motorrijder overleden. Hij had net zijn motorrijbewijs opgehaald en was een proefritje aan het maken toen het gruwelijk misging.

De jongeman uit Zelhem reed richting Westendorp en was bezig met een inhaalmanoeuvre, toen hij schrok van een auto uit tegenovergestelde richting. Hij verloor de macht over het stuur en reed tegen twee bomen aan, aldus de politiewoordvoerder. Een traumahelikopter was snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten.

De Varsseveldseweg was tijdelijk afgesloten voor verkeer in verband met het onderzoek.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.