Terug

Volg Hart van Nederland

Mogelijk ontvoerde vrouw Eindhoven gevonden door politie

Mogelijk ontvoerde vrouw Eindhoven gevonden door politie

112

11 feb 2023, 21:42

De vrouw die mogelijk ontvoerd was in Eindhoven is weer terecht. Dat meldt politie Oost-Brabant op Twitter.

"Nog meer goed nieuws vanavond", schrijft de politie. De hulp van het ingeschakelde publiek leidde tot de gouden tip en daardoor is de vrouw teruggevonden. Ze verkeert in goede gezondheid.

De politie schakelde zaterdagmiddag de hulp van getuigen in bij een mogelijke ontvoering. Getuigen vertelden vrijdagavond tegen de politie dat ze hadden gezien dat een vrouw rond 18.10 uur door drie mannen hardhandig in een auto werd geduwd.

Dat gebeurde na een ruzie.

Wat er precies aan de hand was is vooralsnog niet duidelijk.

"We gaan nog uitzoeken hoe de vork in de steel zit", zegt een woordvoerder van de politie. Er is nog geen duidelijkheid of ze nu wel of niet ontvoerd is. "We doen naarstig onderzoek. Tips en info over deze zaak blijven welkom." ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.