Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder rent met zoontje langs snelweg na botsing, politie vermoedt drugsgebruik

Moeder rent met zoontje langs snelweg na botsing, politie vermoedt drugsgebruik

112

5 feb 2023, 09:42

De politie in Noord-Brabant stuitte vrijdagavond op een vrouw die met haar kleine zoontje langs de A16 rende, nadat ze tegen een lantaarnpaal zou zijn gebotst met haar auto. Uit een test bleek dat de moeder vermoedelijke drugs had gebruikt.

De politieagenten kwamen af op een melding van een eenzijdige aanrijding. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij alleen een lege, beschadigde auto aan. De bestuurder was nergens te bekennen. Even later werden moeder en zoon gespot terwijl zij langs de snelweg renden. De vrouw had zichtbare verwondingen en het jongetje was volledig in paniek. Hij werd getroost met een knuffelbeertje.

Veilig Thuis

De gewonde vrouw werd getest op het gebruik van alcohol en drugs. Hieruit bleek dat zij vermoedelijk drugs had gebruikt. Moeder en kind zijn vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zorgwekkende situatie gemeld bij Veilig Thuis. Zij pakken dit verder op en nemen alles in onderzoek.

Foto: Politie Basisteam Weerijs

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.