Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder belt in paniek politie: vader opgepakt voor poging tot moord op zijn twee zoontjes

Moeder belt in paniek politie: vader opgepakt voor poging tot moord op zijn twee zoontjes

112

19 sep 2022, 17:01

Een 37-jarige man uit het Brabantse Asten is aangehouden op verdenking van poging tot moord op zijn twee zoontjes van 6 en 7 jaar oud. "Ze waren versuft en hadden verwondingen aan hals en hoofd."

Het gebeurde vrijdag al, maar het Openbaar Ministerie maakt het maandag pas bekend. Ze beschrijven hoe er die ochtend verschillende meldingen binnenkwamen bij de politie. "Een daarvan was van de moeder van de kinderen. Ze belde in paniek op om door te geven dat haar kinderen mogelijk waren omgebracht door haar man, met wie ze relationele problemen had", schrijft het parket Oost-Brabant.

Kinderen waren versuft 

De politie snelde naar de woning en daar vonden agenten de twee jongetjes. "Ze waren versuft en werden direct naar het ziekenhuis gebracht met meerdere verwondingen aan onder meer hals en hoofd." Volgens het Openbaar Ministerie gaat het inmiddels, naar omstandigheden, een stuk beter met de kinderen.

Inmiddels is de vader verhoord en voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat hij twee weken langer vast moet blijven. Er wordt ook onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd in de woning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.