Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder van baby die uit raam viel naar psychiatrisch centrum

112

27 feb 2023, 16:44

De moeder van de baby die vrijdagochtend zwaargewond raakte door een val uit een raam van een woning in de Jacob Catsstraat in de Haagse Schilderswijk zal overgebracht worden naar een penitentiair psychiatrisch centrum, meldt het Openbaar Ministerie.

Een penitentiair psychiatrisch centrum is een plek voor gedetineerden met psychische problemen. Het voorarrest van de vrouw is met twee weken verlengd.

Zwaargewonde baby

Agenten vonden vrijdag na een melding het zwaargewonde jongetje op straat. De 32-jarige moeder was als enige in de woning. De baby heeft ernstig letsel opgelopen. Een woordvoerder van het OM heeft geen nadere informatie over de huidige toestand van het enkele weken oude jongetje.

Op beelden is te zien van welke hoogte de baby viel:

Kind zwaargewond na val uit raam in Den Haag, persoon aangehouden
0:23
Kind zwaargewond na val uit raam in Den Haag, persoon aangehouden

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.