Terug

Volg Hart van Nederland

Minderjarige verdachten van steekpartij bij Haagse snackbar blijven langer in de cel

112

31 jan 2023, 16:20

De drie minderjarige verdachten van de dodelijke steekpartij bij een snackbar in Den Haag van afgelopen vrijdag, blijven langer in de cel. De rechter-commissaris van de rechtbank heeft het voorarrest met twee weken verlengd. Bij de steekpartij kwam een 39-jarige man om het leven.

De drie, twee meisjes van 15 en 17 jaar en een jongen van 17, worden verdacht van het op straat slaan en schoppen van de man en een 41-jarige vrouw, meldt het Openbaar Ministerie. De man werd ook gestoken, agenten troffen de man zwaargewond op straat. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Buurt geschokt door steekpartij

Volgens buurtbewoners lieten eerder aan Hart van Nederland weten dat het zou gaan om de eigenaar van de snackbar. "Het was een hele vriendelijke en aardige man. Hij maakte altijd een praatje met je. Ik snap niet hoe dit is gebeurd. Ik heb zelf hier een eettent op de hoek. Het kan mij dus ook overkomen", zegt een andere vrouw tegen Hart van Nederland.

De aanleiding is nog onduidelijk, dat wordt nog onderzocht. De drie minderjarige verdachten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt. Zij zitten nog in beperking, dat wil zeggen dat ze alleen met hun advocaat contact mogen hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.