Terug

Volg Hart van Nederland

Mensen geëvacueerd uit appartementen na meerdere branden op zelfde dag

112

15 feb 2023, 17:57

Bij de ingang van een appartementencomplex in Den Haag heeft woensdagmiddag twee keer een brand gewoed. De tweede brand was uitslaand en meerdere bewoners moesten met een hoogwerker uit hun woning gered worden. De politie laat aan Hart van Nederland weten dat er wordt onderzocht of er een link is tussen de twee branden. Brandstichting is daarbij een van de mogelijke scenario's.

Rond kwart voor vier 's middags moest de brandweer voor een tweede keer in een dag uitrukken naar het flatgebouw aan de Hasebroekstraat. Ter hoogte van de ingang van het complex was brand uitgebroken en sommige bewoners konden vanwege de rookontwikkeling niet via het trappenhuis vluchten. De brandweer heeft daarom een hoogwerker ingezet.

Beau Stolwijk van de brandweer in Den Haag vertelt over de reddingsactie:

Beau Stolwijk van de brandweer in Den Haag vertelt over de reddingsactie
0:26
Beau Stolwijk van de brandweer in Den Haag vertelt over de reddingsactie

Enkele bewoners zijn onderzocht door het ambulancepersoneel en één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.