Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje (7) onder dodelijke slachtoffers bij frontale botsing in Rotterdam

112

26 dec 2022, 18:05

Bij het verkeersongeval op een knooppunt op de Groene Kruisweg in Rotterdam zijn een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse, een 36-jarige man uit Helmond en een 7-jarig meisje uit Spijkenisse om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De politie vermoedt dat twee personenauto’s frontaal op elkaar zijn gebotst.

Een vierde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en hij is later aangehouden. Dit is een 28-jarige man uit Den Haag. Hoe de voertuigen met elkaar konden botsen, is nog niet bekend. Dat onderzoekt de politie nog.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De plek waar het ongeluk plaatsvond was afgezet.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.