Terug

Volg Hart van Nederland

Vader vermiste Meliza (16) denkt dat dochter bij loverboys is: 'Dat gaat door merg en been'

Vader vermiste Meliza (16) denkt dat dochter bij loverboys is: 'Dat gaat door merg en been'

112

20 feb 2023, 10:38

De politie is op zoek naar de 16-jarige Maliza van Veen uit Leiden. Ze wordt sinds 15 februari vermist en is voor het laatst gezien toen ze uitcheckte op het treinstation in Rotterdam. Eerder is ze ook in Haarlem gezien. De politie roept het publiek op om informatie te delen.

Ferry, de vader van Maliza, laat maandag aan Hart van Nederland weten dat het voor de tweede keer in korte tijd is dat zijn dochter weg is. "Twee weken geleden was ze al een keertje weggelopen, toen vonden we haar een paar dagen later in Haarlem. De politie heeft haar toen thuisgebracht."

Loverboys

Ferry vermoedt dat zijn vermiste dochter in de handen van loverboys is gevallen. "Dat vermoeden hadden we al door verhalen uit de stad. Maar toen ze in Haarlem werd gevonden, zei de politie dat het niet echt een huis is waar je je dochter in wil hebben."

De gedachte dat zijn pas 16-jarige dochter zich in zo'n circuit begeeft, doet Ferry pijn. "Dat doet me heel veel, dat gaat door merg en been. Als ouder zijnde kun je je dat niet voorstellen. Maar ik weet niet of het waar is, de politie vertelt me niets."

Politie en familie tasten in het duister over de huidige verblijfplaats van Maliza. "Ik voel me er knap beroerd onder en het wordt steeds erger. In het begin dacht ik dat ze kwaad was weggelopen en na twee dagen wel terug zou komen. Maar we zijn nu een kleine week verder. Normaal gesproken had ze wel contact opgenomen", vertelt Ferry.

Omschrijving Maliza

Maliza is ongeveer 1,64 meter lang en heeft een licht stevig postuur. Ze heeft donkerbruin haar in een staart en groen/blauwe ogen. Het zou kunnen dat ze grote goudkleurige oorbellen draagt. Ze verplaatst zich mogelijk met het openbaar vervoer.

De politie vraagt iedereen die informatie heeft over Maliza's vermissing om contact op te nemen via het telefoonnummer 0800-6070. Het is ook mogelijk om tips door te geven via het tipformulier.

Foto: Politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.