Terug

Volg Hart van Nederland

Megabrand in West-Fries dorpje, vlammen overgeslagen naar meerdere gebouwen

112

29 jan 2023, 09:27

In een loods in het West-Friese Schellinkhout is een enorme brand uitgebroken. De brand is overgeslagen naar verschillende loodsen ernaast en is tot in de wijde omgeving te zien.

Twee langsfietsende meisjes zouden de brand hebben ontdekt en de hulpdiensten hebben gealarmeerd, dat schrijft het Noordhollands Dagblad. Er kwam veel rook vrij, en de N506, die er vlakbij ligt, is afgesloten geweest om water te kunnen vervoeren naar de plek van de brand. In de loodsen zouden mensen wonen.

Een aantal van hen is nagekeken door ambulancemedewerkers, ze hoefden niet naar het ziekenhuis. De brandweer probeert met man en macht te voorkomen dat een huis ernaast ook door de vlammen wordt getroffen.

Beeld: GLOCALmedia/HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.