Terug

Volg Hart van Nederland

Megabedrag aan briefgeld op straat na autobrand, reden blijft een mysterie

112

20 feb 2023, 08:14

Een bijzondere vondst door de brandweer in Leiderdorp. Toen ze een autobrand wilden blussen troffen ze vooral heel veel briefgeld aan, verspreid over straat.

In de nacht van zondag op maandag werd de brandweer om 01.48 uur opgeroepen voor een autobrand aan de Hendrik Andriessenstraat. Ter plaatse bleek niet alleen de auto in lichterlaaie te staan, maar ook de scooter die naast de auto stond. Ondanks de snelle inzet van de brandweer liepen beide voertuigen aanzienlijke schade op. De politie vermoedt dat het om brandstichting gaat en dat beide voertuigen afzonderlijk van elkaar in brand zijn gestoken.

Opvallend was dat er veel briefgeld rondom de voertuigen verspreid lag. De eigenaar van het voertuig verklaart dat het geld niet van hem is. De politie heeft het geld in beslag genomen en doet verder onderzoek naar waar het vandaan komt en wat de relatie is met de brandstichting.

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.