Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere vrouwen lastiggevallen in Etten-Leur, man aangehouden voor 'ernstig zedenmisdrijf'

Meerdere vrouwen lastiggevallen in Etten-Leur, man aangehouden voor 'ernstig zedenmisdrijf'

112

23 feb 2023, 18:03

In het Brabantse Etten-Leur zijn meerdere vrouwen achtervolgd of lastiggevallen. Een van hen is slachtoffer geworden van een "ernstig zedenmisdrijf" en daarvoor is nu een verdachte opgepakt.

Dat zedenmisdrijf gebeurde maandag vroeg in de ochtend, toen een jonge vrouw op weg was naar haar huis. Ze werd verrast "toen er plotseling een man opdook die het misdrijf ten opzichte van haar pleegde", zegt de politie, die hiervoor een 27-jarige man heeft aangehouden. Onderzocht wordt nog of hij het een dag later opnieuw heeft geprobeerd bij een ander jong slachtoffer.

Meerdere slachtoffers

De politie wil niet meer zeggen over de incidenten, om de privacy van de vrouwen te beschermen, maar wil wel kwijt dat er de afgelopen dagen meerdere meldingen binnenkwamen van jonge vrouwen die achtervolgd of lastiggevallen zijn.

De hulpdiensten roept andere slachtoffers op om zich ook te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.