Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere tips over vrouw (77) die werd neergestoken tijdens uitlaten hondje

Meerdere tips over vrouw (77) die werd neergestoken tijdens uitlaten hondje

112

2 mrt 2023, 13:20

De politie heeft meerdere tips binnengekregen over een incident in Den Haag in december vorig jaar. Een 77-jarige vrouw werd tijdens het uitlaten van haar hond uit het niets neergestoken. In Opsporing Verzocht was dinsdagavond een reconstructie te zien.

De vrouw liet op kerstavond om 21:00 uur haar hondje uit aan de Sportlaan in Den Haag. De 77-jarige vrouw liep met een rollator. Vlakbij de voorzijde van haar flat werd ze aangesproken door een man. Hij mompelde eerst iets in het Nederlands en daarna iets in een andere taal. Vervolgens stak hij de vrouw meerdere keren in haar zij.

Meerdere tips

Het slachtoffer liep vervolgens naar de entree van een volgende flat en riep daar om hulp. De aanvaller liep in een onbekende richting weg. De politie laat donderdag aan Hart van Nederland weten dat er inmiddels meerdere tips binnen zijn gekomen. "De tips worden nu nagelopen. De mevrouw is fysiek hersteld, maar nog steeds heel angstig. We zijn alert in de surveillance en de wijkagent is in goed contact met de buurt."

De politie omschrijft in een bericht op hun website dat het op zoek is naar een man van tussen de 40 en 50 jaar oud. Hij heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.75 meter lang. Tijdens het incident droeg hij een pet met mogelijk een ruitjesmotief. Hij had een fors postuur en droeg een zwarte korte jas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.