Terug

Volg Hart van Nederland

Twee doden en drie gewonden na frontale botsing bij 't Zand

Twee doden en drie gewonden na frontale botsing bij 't Zand

112

10 juli 2022, 12:21

Op de N249 bij 't Zand in de Kop van Noord-Holland zijn zondagochtend drie auto's frontaal op elkaar gebotst. Bij het zware ongeluk zijn zeker twee doden en drie gewonden gevallen. De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten.

De botsing gebeurde rond 11.00 uur. De hulpdiensten rukten massaal uit, onder andere met een traumahelikopter, maar de hulp kwam voor twee slachtoffers te laat: zij bezweken ter plekke aan hun zware verwondingen. Drie anderen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, het is onbekend hoe zij er nu aan toe zijn.

De slachtoffers zijn een 21-jarige man uit Anna Paulowna en een 57-jarige man uit Warmenhuizen, meldt de politie. De gewonden zijn een 58-jarige vrouw en een 59-jarige man uit Petten, en een 56-jarige vrouw uit Warmenhuizen. Het is nog onbekend hoe het met hen gaat.

Een van de auto's is door de klap in de berm naast de weg beland. Verkeersspecialisten van de politie doen momenteel (sporen)onderzoek naar de toedracht. De N249 is in beide richtingen afgesloten tussen 't Zand en de aansluiting met de N248.

Beeld: DNP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.