Terug

Volg Hart van Nederland

Meer dan honderd tips over voortvluchtige schutter Zwijndrecht

112

24 jan 2023, 17:08

De politie heeft tot nu al meer dan honderd tips ontvangen over de gezochte 49-jarige 'Lucky' Minh Nghia Vuong. De man wordt gezocht omdat hij betrokken zou zijn bij de dodelijke schietpartij bij een winkelcentrum in Zwijndrecht afgelopen weekend. Een 66-jarige vrouw kwam daarbij om het leven, haar 38-jarige dochter raakte zwaargewond.

De Rotterdamse politie meldt dat informatie nog steeds welkom is. Dinsdagavond worden in het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht de laatste aanknopingspunten in de zoektocht naar Vuong gedeeld.

De man zou de ex-partner zijn van de zwaargewonde dochter. Het enige dat de politie hierover zegt is dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden.

Grijze Škoda Octavia

Dinsdag heeft de politie de grijze Škoda Octavia gevonden waarin de verdachte na de schietpartij mogelijk heeft gereden. Die stond op de Kuinder in de wijk Zevenkamp in Rotterdam. Dit is niet de auto waarin hij zou zijn weggereden na de schietpartij. Die auto trof de politie in de nacht van zondag op maandag aan op de Veldslahof in Zwijndrecht.

Vuong is een bekende van politie en justitie. Hij staat inmiddels internationaal gesignaleerd en de politie heeft overheidsinstanties geïnformeerd.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.