Terug

Volg Hart van Nederland

'Heldhaftige' NS-medewerker slaat gespannen kruisboog uit handen van man bij Schiphol

'Heldhaftige' NS-medewerker slaat gespannen kruisboog uit handen van man bij Schiphol

112

26 feb 2023, 14:10

De Koninklijke Marechaussee heeft bij Schiphol een man aangehouden die met een gespannen kruisboog rondliep. De man liep met het wapen op het treinspoor vlakbij de luchthaven.

Bij de marechaussee was een melding binnengekomen over de man, die op spoor 2 zou lopen. Een NS-medewerker had volgens een woordvoerder van de marechaussee al "heldhaftig" de kruisboog uit de handen van de man geslagen.

Marechaussees overmeesterden de man uiteindelijk en voerden hem geboeid af. Het onderzoek naar zijn beweegredenen loopt. De Marechaussee dankt medewerkers van de NS "voor hun alerte optreden".

Hart van Nederland/redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.