Terug

Volg Hart van Nederland

Man verdacht van poging tot moord of doodslag na neersteken huisarts

112

24 feb 2023, 16:38

De 38-jarige man die dinsdagochtend een huisarts zou hebben neergestoken, wordt verdacht van poging tot moord of doodslag. Het Openbaar Ministerie meldde vrijdagmiddag dat zijn voorarrest is verlengd met veertien dagen.

De man werd dinsdag kort na het incident in een huisartsenpraktijk aan de Apeldoornselaan in Den Haag aangehouden. Dit gebeurde met hulp van omstanders. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht. Woensdag lag de huisarts nog op de intensive care. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

'Enorm geschrokken'

Eerder zei een woordvoerster van de huisartsenpraktijk dat de medewerkers "enorm geschrokken" waren. Woensdag ging de praktijk weer open voor patiënten.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.