Terug

Volg Hart van Nederland

Man tijdens touwtje springen aangehouden voor bedreigen sportschoolmedewerker

Man tijdens touwtje springen aangehouden voor bedreigen sportschoolmedewerker

112

1 feb 2023, 16:26

Een 50-jarige man uit Wouw is woensdag in een sportschool in Roosendaal aangehouden terwijl hij touwtje stond te springen. Kort daarvoor had de man een medewerker van de sportschool bedreigd, omdat hij zich niet wilde laten registreren.

Alle bezoekers van de sportschool aan de Badhuisstraat dienen zich bij binnenkomst te registreren. Toen de medewerker dit de verdachte bij binnenkomst vroeg, begon de man te schreeuwen en intimideerde hij de sportschoolmedewerker. Hij riep onder meer dat hij vond dat niemand hem hoefde te vertellen wat hij moet doen.

Touwtje springen

De medewerker verzocht de man daarop om de sportschool te verlaten, maar daar gaf hij geen gehoor aan. De man bedreigde de medewerker en liep vervolgens door naar de zaal, waar hij aan zijn workout begon. Toen de politie ter plaatste te kwam, stond de man op z'n dooie gemak touwtje te springen. De politie heeft hem de sportschool uit begeleid.

Onderweg naar de uitgang spoot de verdachte zijn bidon leeg in de richting van de medewerker die hij eerder had geïntimideerd en bedreigd. Ook was de man buiten de sportschool "vervelend" en "werkte hij niet mee". De man zit nog vast.

Beeld ter illustratie, niet de man uit het verhaal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.