Terug

Volg Hart van Nederland

Overboord geslagen man (22) op Maas niet gevonden, vandaag nieuwe zoektocht

Overboord geslagen man (22) op Maas niet gevonden, vandaag nieuwe zoektocht

112

4 aug 2022, 06:36

De 22-jarige man uit Sint-Michielsgestel die sinds woensdagavond vermist raakte in de Maas, is nog niet gevonden. Daarom wordt vandaag een nieuwe zoekactie op touw gezet, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat de man rond 21.30 uur ter hoogte van Empel bij Den Bosch overboord sloeg van een boot. Volgens een verslaggever ter plaatse zou de man samen met drie anderen op de boot hebben gezeten.

Zoektocht

Politieteams van Oost-Brabant en Oost-Nederland, een duikteam van de brandweer en medewerkers van Rijkswaterstaat zochten naar de man. "Maar dat heeft helaas niks opgeleverd", aldus een politiewoordvoerder.

Een speciaal team van de landelijke eenheid van de politie zoekt donderdagochtend verder, nadat het zoeken woensdag aan het einde van de avond werd gestaakt omdat het te donker werd. Het team gaat vooral zoeken in de buurt van een sluis in de Maas ter hoogte Hedel.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.