Terug

Volg Hart van Nederland

Man slaat jongen op Volendamse kermis en geeft politievrouw klap op achterhoofd

Man slaat jongen op Volendamse kermis en geeft politievrouw klap op achterhoofd

112

5 sep 2022, 20:11

Een 48-jarige man heeft zondagavond op de Volendamse kermis ingeslagen op een 17-jarige jongen. De politie was zelf op de kermis aanwezig en zag met eigen ogen hoe het slachtoffer meerdere malen werd geslagen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Agenten betrapten de man uit Apeldoorn op heterdaad en grepen in. Ze bekommerde zich om het slachtoffer, maar hier was de 48-jarige man het kennelijk niet mee eens. "De man gaf een politievrouw een harde klap op haar achterhoofd", aldus de politie.

Op dit moment doet de politie nader onderzoek hoe deze situatie heeft kunnen plaatsvinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.