Terug

Volg Hart van Nederland

Man rijdt in op motoragent na verkeersruzie, politie schiet op auto

112

21 feb 2023, 07:31

Op de A15 ter hoogte van Hoogvliet heeft een agent op een automobilist geschoten. Dat gebeurde nadat de bestuurder was ingereden op de motoragent, die daar ter plaatse was om te bemiddelen bij een verkeersruzie.

Nadat de automobilist was ingereden op de agent en het schot was gelost, wist hij in eerste instantie te ontkomen. Later werd hij alsnog in de kraag gevat door toegesnelde agenten die het voertuig ter hoogte van het Groene Kruisplein konden stoppen.

De bestuurder van het voertuig raakte niet gewond, maar is wel aangehouden. De weg is op de plek van de schoten en aanhouding afgesloten voor onderzoek. Volgens een correspondent ter plaatse is er in het achterportier van de auto een kogelinslag te zien.

Beeld: Willem Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.