Terug

Volg Hart van Nederland

Man rijdt dronken 150 km/u met kinderen op de achterbank

Man rijdt dronken 150 km/u met kinderen op de achterbank

112

26 feb 2023, 10:38

Een 40-jarige automobilist uit gemeente Dinkelland heeft zaterdagavond zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij reed 151 kilometer per uur op een weg waar hij 100 kilometer per uur mocht rijden, met drank op, en ook nog eens met kinderen op de achterbank.

De politie hield de man aan op de A1 in Rijssen, meldt RTV Oost.

De man viel op door zijn hoge snelheid, maar ook omdat hij andere auto's links en rechts inhaalde. Toen hij aan de kant werd gezet en hij moest blazen, bleek hij een alcoholpromillage van 1,9 promille te hebben. Maximaal 0,5 promille is toegestaan.

Omdat de man zo onveilig reed met kinderen op de achterbank, is niet alleen zijn rijbewijs afgepakt maar ook een zorgmelding bij het CBR ingediend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.